Bedrukte tassen

Tassen bedrukken

Wil je tassen laten bedrukken voor een promotioneel doel of als relatiegeschenk? Tassen zijn zeer geschikt om als promotieartikel te gebruiken en te bedrukken. Ze zijn breed inzetbaar: er is altijd wel een activiteit of gelegenheid om bedrukte tasjes met jullie bedrijfslogo uit te delen of als relatiegeschenk weg te geven. Tassen zijn er in diverse materialen, soorten en met tal van functies. Van goedkope promo tassen tot exclusieve weekend tassen, in onze webshop vind je een breed assortiment tassen die je kunt laten bedrukken met jullie logo.

Laat je verrassen door ons assortiment en de mogelijkheden om jullie tassen te laten bedrukken. 

 


Waarom kunnen wij zo goedkoop de tassen aanbieden laten bedrukken?

Wij garanderen dat we de goedkoopste webshop zijn voor het laten bedrukken van alle tassen. En veel tassen zijn al in kleine oplage te bestellen en bedrukken met uw logo. 
 

Hoe kunnen wij alle tasjes zo goedkoop aanbieden?

 • Robitex BV bestaat al meer dan 30 jaar en heeft een stevige band met alle leveranciers opgebouwd. Door grote afnames hebben we de scherpste inkoopsprijzen kunnen afdwingen. Voor jou betekent dit dat we alle tassen ten opzichte van onze concullega’s dus goedkoop kunnen aanbieden.

 • Door ons geavanceerde bestelsysteem kost het ons weinig tijd om de bestelling van jullie tasjes te verwerken en te laten bedrukken. Dit scheelt in de prijs!

 

Welke tassen kun je onder andere in onze webshop bestellen en laten bedrukken met jullie logo?

 • Plastic tassen, zeer geschikt als beursartikel of om bijvoorbeeld artikelen in weg te geven. Plastic tasjes hebben een groot branding oppervlak waardoor jullie ontwerp opvallend onder de aandacht komt

 • Draagtassen bedrukt met jullie logo of full colour ontwerp. In diverse materialen en soorten te bestellen en bedrukken.

 • Papieren tassen, een prima en milieuvriendelijk alternatief voor de plastic tasjes. Steeds meer gebruikt en ook op diverse manieren te bedrukken met jullie logo of ontwerp.

 • Katoenen en linnen tasjes, een stevige tas als promotieartikel en prijstechnisch zeer interessant voor beurzen en evenementen. Katoenen en linnen tasjes met jullie logo worden vaker gebruikt dan plastic tassen en langer bewaard.

 • Boodschappentas oftewel een shopper bag, all-over te bedrukken met jullie ontwerp of subtiel met jullie bedrijfslogo. Big shoppers worden door de grote inhoud en het stevige materiaal lang gebruikt door jullie relaties.

 • Rugtas, in diverse afmetingen, materialen en kwaliteiten verkrijgbaar. Van promo rugtasjes met bedrijfslogo tot rugtassen van hoogwaardige kwaliteit voor langdurig en intensief gebruik.

 • Schoudertassen, een prachtig relatiegeschenk dat veelvuldig gebruikt zal worden. Laat jullie logo op een subtiele manier bedrukken om de attentiewaarde te verhogen. Als relatiegeschenk is het niet nodig om een groot ontwerp op de schoudertas te drukken.

 • Sporttassen, zowel voor jullie clubleden als voor jullie relaties een mooi promotieartikel waarmee jullie organisatie met bedrijfslogo opvallend onder de aandacht komt.

 • Koeltassen bedrukt met logo, een ideaal zomer relatiegeschenk of artikel voor jullie promotieactie.

 • Laptoptas, al in kleine oplage te bestellen en te bedrukken met jullie logo. Afhankelijk van het materiaal kan het logo ook door middel van embossing worden gedrukt. Bekijk de mogelijkheden van het bedrukken bij de laptoptas van jullie keuze.

 • Toilettas, breed inzetbaar en te bedrukken met jullie logo of volledig in eigen huisstijl laten maken. Een toilettas wordt overal mee naartoe genomen waardoor jullie naam en logo wereldwijd verspreid wordt.


Waarom tasjes bestellen en bedrukken in onze webshop?

 • Wij bestaan al tientallen jaren en hebben ervaring met het ontwerpen, bedrukken en leveren van alle relatiegeschenken en promotieartikelen in de breedste zin van het woord.

 • Wij zijn in het bezit van het ISO9001 certificaat, waardoor we 100% kwaliteit en garantie garanderen op alle tassen.

 • Onze klantenservice en persoonlijke touch worden al jarenlang hoog gewaardeerd door onze grote groep vaste klanten. 

 • De meeste tassen kun je al laten bedrukken vanaf een kleine oplage.

 • De voorraden zijn altijd actueel zodat je direct kunt zien of de tas van jullie voorkeur voldoende op voorraad is.

 

Bedrukte tassen volledig uitgevoerd in eigen huisstijl?

Naast ons online assortiment tassen die je kunt laten bedrukken met jullie naam of logo, is het ook mogelijk om alle mogelijke tassen in eigen huisstijl te laten maken. Wij beschikken over een eigen studio met grafische medewerkers die elk idee omzetten in een tas die volledig aansluit bij jullie wensen. Wij verrassen je door de mogelijkheden want eigenlijk is alles wel mogelijk! Doordat we wereldwijd samenwerken met de meest uiteenlopende leveranciers kunnen we alles laten maken. Zo leverden we de afgelopen tientallen jaren al een breed scala aan tassen voor de meest uiteenlopende organisaties en promotiedoelen. Maar ook als relatiegeschenk is een tas bedrukken en uitvoeren in eigen huisstijl zeer aantrekkelijk. Je geeft dan een unieke tas weg die niet alleen opvalt maar die ook professionaliteit en kwaliteit uitstraalt.

 

Vragen of meer informatie?

Wil je tasjes of een exclusieve tas laten bedrukken en uitvoeren in eigen huisstijl? Of heb je een vraag over het aanleveren van jullie bedrijfslogo voor het bedrukken van een tas uit ons assortiment? Neem dan contact op met onze klantenservice. Dit kan telefonisch via 053-433160 of mail naar info@robitex.nl