Bedrukte tassen

Tassen bedrukken

Wilt u tassen laten bedrukken voor een promotioneel doel of relatiegeschenk Tassen zijn zeer geschikt om als promotieartikel te gebruiken en te bedrukken. Ze zijn breed inzetbaar: er is altijd wel een activiteit of gelegenheid om bedrukte tasjes met uw logo uit te delen of als relatiegeschenk weg te geven. Tassen zijn er in diverse materialen, soorten en met tal van functies. Van goedkope promo tassen tot exclusieve weekend tassen, in onze webshop vindt u een breed assortiment tassen die u goedkoop kunt laten bedrukken met uw logo.

Laat u verrassen door ons assortiment en de mogelijkheden om uw tassen te laten bedrukken. Om de prijs hoeft u het niet te laten want nergens vindt u de tassen zo goedkoop als in onze webshop.

 

Waarom kunnen wij zo goedkoop de tassen aanbieden laten bedrukken?

Wij garanderen dat we de goedkoopste webshop zijn voor het laten bedrukken van alle tassen. En veel tassen zijn al in kleine oplage te bestellen en bedrukken met uw logo. 

Hoe kunnen wij alle tasjes zo goedkoop aanbieden?

 • Robitex BV bestaat al tientallen jaren en heeft een stevige band met alle leveranciers opgebouwd. Door grote afnames hebben we de scherpste inkoopsprijzen kunnen afdwingen. Voor u betekent dit dat we alle tassen ten opzichte van onze concullega’s dus goedkoop kunnen aanbieden.

 • Door ons geavanceerde bestelsysteem kost het ons weinig tijd om de bestelling van uw tasjes te verwerken en te laten bedrukken. Dit scheelt in de prijs!

 

Welke tassen kunt u onder andere in onze webshop bestellen en laten bedrukken met uw logo?

 • Plastic tassen, zeer geschikt als beursartikel of om bijvoorbeeld artikelen in weg te geven. Plastic tasjes hebben een groot branding oppervlak waardoor uw ontwerp opvallend onder de aandacht komt

 • Draagtassen bedrukt met uw logo of full colour ontwerp. In diverse materialen en soorten te bestellen en bedrukken.

 • Papieren tassen, een prima en milieuvriendelijk alternatief voor de plastic tasjes. Steeds meer gebruikt en ook op diverse manieren te bedrukken met uw logo of ontwerp.

 • Katoenen en linnen tasjes, een stevige tas als promotieartikel en prijstechnisch zeer interessant voor beurzen en evenementen. Katoenen en linnen tasjes met uw logo worden vaker gebruikt dan plastic tassen en langer bewaard.

 • Boodschappentas oftewel een shopper bag, all over te bedrukken met uw ontwerp of subtiel met uw logo. Big shoppers worden door de grote inhoud en het stevige materiaal lang gebruikt door uw relaties.

 • Rugtas, in diverse afmetingen, materialen en kwaliteiten verkrijgbaar. Van promo rugtasjes met uw logo tot rugtassen van hoogwaardige kwaliteit voor langdurig en intensief gebruik.

 • Schoudertassen, een prachtig relatiegeschenk dat veelvuldig gebruikt zal worden. Laat uw logo op een subtiele manier bedrukken om de attentiewaarde te verhogen. Als relatiegeschenk is het niet nodig om een groot ontwerp op de schoudertas te drukken.

 • Sporttassen, zowel voor uw clubleden als voor uw relaties een mooi promotieartikel waarmee uw organisatie met uw logo opvallend onder de aandacht komt.

 • Koeltassen, bedrukt met uw logo een ideaal zomer relatiegeschenk of artikel voor uw promotieactie.

 • Laptoptas, al in kleine oplage te bestellen en te bedrukken met uw logo. Afhankelijk van het materiaal kan uw logo ook door middel van embossing worden gedrukt. Bekijk de mogelijkheden van het bedrukken bij de laptoptas van uw keuze.

 • Toilettas, breed inzetbaar en te bedrukken met uw logo of volledig in uw eigen huisstijl laten maken. Een toilettas wordt overal mee naartoe genomen waardoor uw naam en logo wereldwijd verspreid wordt.

Waarom uw tasjes bestellen en bedrukken in onze webshop?

 • De Bestel Snel Service is een onderdeel van Robitex BV. Wij bestaan al tientallen jaren en hebben ervaring met het ontwerpen, bedrukken en leveren van alle relatiegeschenken en promotieartikelen in de breedste zin van het woord.

 • Wij zijn in het bezit van het ISO9001 certificaat, waardoor we 100% kwaliteit en garantie garanderen op alle tassen.

 • Onze klantenservice en persoonlijke touch worden al jarenlang hoog gewaardeerd door onze grote groep vaste klanten. 

 • Zoals we reeds noemden, kunt u uw tassen en tasjes nergens zo goedkoop laten bedrukken als in onze webshop

 • De meeste tassen kunt u al laten bedrukken vanaf een kleine oplage

 • De voorraden zijn altijd actueel zodat u direct kunt zien of de tas van uw voorkeur voldoende op voorraad is.

 

Bedrukte tassen volledig uitgevoerd in uw eigen huisstijl?

Naast ons online assortiment tassen die u kunt laten bedrukken met uw naam of logo, is het ook mogelijk om alle mogelijke tassen in uw eigen huisstijl te laten maken. Wij beschikken over een eigen studio met grafische medewerkers die elk idee omzetten in een tas die volledig aansluit bij uw wensen. Wij verrassen u door de mogelijkheden want eigenlijk is alles wel mogelijk! Doordat we wereldwijd samenwerken met de meest uiteenlopende leveranciers kunnen we alles laten maken. Goed en goedkoop. Zo leverden we de afgelopen tientallen jaren al een breed scala aan tassen voor de meest uiteenlopende organisaties en promotiedoelen. Bijvoorbeeld op maat gemaakte rugtassen voor FC Twente, Go Ahead Eagles en Heracles, die deze als merchandise artikel verkopen in hun fanshops. Maar ook als relatiegeschenk is een tas bedrukken en uitvoeren in uw eigen huisstijl zeer aantrekkelijk. U geeft dan een unieke tas weg die niet alleen opvalt maar die ook professionaliteit en kwaliteit uitstraalt.

 

Vragen of meer informatie?

Wilt u tasjes of een exclusieve tas laten bedrukken en uitvoeren in uw eigen huisstijl? Of heeft u een vraag over het aanleveren van uw logo voor het bedrukken van een tas uit ons assortiment? Neem dan contact op met onze klantenservice. Dit kan telefonisch via 053-433160 of via de LiveChat, waar u altijd direct geholpen wordt.